Home /  Over Vrolijke Traktaties

Over Vrolijke Traktaties


In 2008 begon ik (Sandra Steenvoorden) met wat traktaties te maken voor mijn zoontje, en ik kreeg zoveel leuke reacties dat ik de stap heb gewaagd om de kindertraktaties op een website te zetten, www.vrolijketraktaties.nl.  Al na enkele uren de site in de lucht te hebben kreeg ik een bestelling.  “WAUW” dacht ik  “dit moet gewoon gaan lukken”. En inderdaad na een paar dagen had ik al enkele bestellingen in huis. Ik heb me werkelijk helemaal suf geadverteerd op diverse sites en het resulteerde gelijk in een landelijke klantenkring.

 

Onder de bedrijfsnaam VrolijkeTraktaties begon ik met het ontwerpen en maken van diverse andere traktaties, bijna alles kant en klaar met persoonlijke teksten, of een foto van de jarige job. De traktaties vallen in de smaak en er komen veel bestellingen binnen.

 

Door de enorme groei, en met het oog op de toekomst ben ik op zoek gegaan naar een internetspecialist om een hele professionele en overzichtelijkere website te laten bouwen, zodat ik nog jaren door kan gaan. Digifactory heeft in april 2010 compleet aan mijn wensen voldaan en zoals je kunt zien, ziet mijn website er erg hip, vrolijk, overzichtelijk en super uit!

 

Bij www.vrolijketraktaties.nl kunt u voor elke gelegenheid en voor ieder budget een traktatie bestellen, en wilt u een eigen idee inbrengen, dan kan dat natuurlijk. Ik streef ernaar om u als klant een optimale service en presentatie te bieden waar u altijd terecht kunt met vragen, opmerkingen en tips.

 

Neem rustig de tijd om mijn traktaties te bekijken, en ik hoop dat u er net zo enthousiast over wordt als ik, ik wens u veel kijk- en traktatieplezier!

 

Sandra Steenvoorden

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen, dan blijf ik altijd op de hoogte van de allernieuwste vrolijke traktaties en akties.

 

Uw e-mailadres:

  zoeken

Hoe het werktMeer informatie over bestellen, betalen en afhalen.

ps veel succes met je nieuwe uitdaging en jij bedankt voor alle jaren creatief bezig zijn voor de verjaardag van mijn zoon!...
Lees verder >
 

 
       Wij verzenden met: 
       

Vrolijke Traktaties

Sandra Steenvoorden

Eventer 5               

5351 SK BERGHEM 

Tel. 06 52 00 66 84 

(Whatsapp of SMS mag ook!)

info@vrolijketraktaties.nl

IBAN: NL36RABO0155635034