Home /  Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


 

1. Algemene verkoop, leverings- en betalingsvoorwaarden van Vrolijke Traktaties.nl, gevestigd te Berghem en ingeschreven onder inschrijvingsnummer 55470327  bij de Kamer van Koophandel Brabant. Vrolijke Traktaties is een eenmanszaak

 

2. Wanneer U bij Vrolijke Traktaties artikelen bestelt, verklaart u akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.

 
3. Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten. ER GELDT EEN MINIMALE AFNAME VAN 15 EURO (VOOR PAKKETPOST)
Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 
4. Orderbevestiging
 Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail op het opgegeven e-mailadres, met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf.  Mocht u geen bevestiging per e-mail krijgen, laat me dit dan zo spoedig mogelijk per mail weten.

De orderbevestiging is geen betalingsbewijs, maar uitsluitend een mededeling dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en wij uw bestelling hebben ontvangen.

 

5. Eenvoudige aanschaf

Het kopen via Internet is net zo eenvoudig als kopen in een winkel. Het Nederlands recht is van toepassing en u bent omgeven met de nodige garanties U maakt een keuze uit de goederen/producten uit onze collectie en wij zorgen ervoor dat ze bij u worden afgeleverd, meestal via TNT post.

 

6. Levering

De levering vindt plaats zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling. De meeste van de goederen/producten zijn op voorraad bij Vrolijke Traktaties.nl.
Vrolijke Traktaties streeft ernaar een bestelling binnen 10 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden naar het opgegeven adres. Overschrijding van deze 10 werkdagen geeft geen recht op annulering.
Levering geldt zolang de voorraad strekt. Wij bezorgen de goederen door geheel Nederland.
Voor levering  in E.U. landen ontvangen wij graag een e-mail zodat wij hiervoor een passend aanbod kunnen doen. Vrolijke Traktaties.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze ter keuze van Vrolijke Traktaties.nl. De eigendom van de producten gaat over bij aflevering indien de producten betaald zijn. Vrolijke Traktaties.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade c.q. te laat bezorgen of verlies door de POSTNL. Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen maximaal 6,95 euro per bestelling voor bezorging binnen Nederland. Voor E.U. landen rekenen wij een ander tarief. Verzending naar Belgie 7,95 euro via POSTNL bij afname van een minimumbedrag van 15 euro.

 

7. Betaling

Betaling van een online bestelling verloopt door middel van: overboeking vooraf, IDEAL of contant betalen bij afhalen.
Betalen via overboeking: U betaalt via telebankieren of met een overmakingsformulier rechtstreeks naar Vrolijke Traktaties.nl op Rabobank rekeningnummer: 15.56.35.034 ten name van Vrolijke Traktaties te Berghem.

Voor internationale betalingen kan gebruik worden gemaakt van een lokale overboeking. Gebruik hiervoor de volgende codes: IBAN NL36RABO0155635034 en BIC: RABONL24. Extra bankkosten voor buitenlandse transacties zijn voor rekening voor koper.

 

8. Retouren

Indien het product niet aan de verwachtingen voldoet, dan kan het, indien in onbeschadigde verpakking en ongebruikt, binnen 7 dagen worden geretourneerd. Koper ontvangt dan het geld terug met uitzondering van de verzendkosten, echter na overleg met Vrolijke Traktaties.
Bij productiefouten en/of ontbreken van onderdelen wordt de fout op kosten van Vrolijke Traktaties.nl hersteld. Voorwaarde is echter dat uw klacht binnen 7 dagen ontvangen is.

Al mijn traktaties worden met de hand gemaakt. Dat betekent dat er ook verschillen tussen de producten kunnen zijn en kleine afwijkingen. Vrolijke Traktaties kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen, modellen en teksten.

 

9. Reclameren & Aansprakelijkheid

Vrolijke Traktaties kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolgd zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten. De producten bevatte kleine onderdelen die niet geschikt zijn voor kleine kinderen. Gebruik daarom alle producten onder toezicht.

Vrolijke Traktaties aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.

 

10. Garantie & Service

In geval van een geschil of een klacht zal Vrolijke Traktaties deze in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachten te komen tot een oplossing, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag.

In geval van een klacht kan de koper met zijn klacht terecht bij Vrolijke Traktaties, telefoonnummer 06 52006684. Vrolijke Traktaties streeft ernaar om de klacht zo spoedig mogelijk op te lossen. Deze regeling geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.

 

11. Gegevensbeheer en privacy

Alle persoonsgegegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Vrolijke Traktaties.nl verzoekt u uw telefoonnummer, adres en e-mailadres in te vullen, zodat wij, indien nodig, contact met u kunnen opnemen.

 

12. Model- prijs en kleurafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen en kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan onze werkwijze en kunnen niet altijd voorkomen worden. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij u vooraf inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst kosteloos te ontbinden. Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande algemene voorwaarden. Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

 

13. Copyright

De volledige inhoud van deze website (www.vrolijketraktaties.nl) is auteursrechtelijk beschermd. Dit omvat alle (maar is niet beperkt tot) tekst, afbeelding, foto's, en producten die zijn in eigen beheer gecreerd heeft. Al het materiaal dat kan worden opgevraagd via deze website mag alleen worden gebruikte om meer informatie over Vrolijke Traktaties en haar diensten te vergaren. Niets van het materiaal dat kan worden verkregen via deze website mag gebruikt, gekopieerd, nagemaakt, aangepast, gewijzigd, geprint, geprojecteerd of bekeken worden op een andere manier dan voorafgaande is beschreven zonder expliciete toestemming.

 

Berghem, april 2010

http://www.websiteinconstructie.nl/product/nl/17/53/cars-pinata.html

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen, dan blijf ik altijd op de hoogte van de allernieuwste vrolijke traktaties en akties.

 

Uw e-mailadres:

  zoeken

Hoe het werktMeer informatie over bestellen, betalen en afhalen.

ps veel succes met je nieuwe uitdaging en jij bedankt voor alle jaren creatief bezig zijn voor de verjaardag van mijn zoon!...
Lees verder >
 

 
       Wij verzenden met: 
       

Vrolijke Traktaties

Sandra Steenvoorden

Eventer 5               

5351 SK BERGHEM 

Tel. 06 52 00 66 84 

(Whatsapp of SMS mag ook!)

info@vrolijketraktaties.nl

IBAN: NL36RABO0155635034